• Mobile Matters

    19 April 2018

Are you ready to make exponential change in your business workflow?

Registreer u dan nu voor het event over mobility op 19 April 2018 bij Endemol Shine!

Mobile Matters is een IT event gericht op mobility, security en digitale transformatie voor bedrijven en overheid.

• Event: 19 april 2018 | 13.30 uur Amsterdam

• Locatie: Endemol Shine – MediArena 2, 1114 BC Amsterdam

• Het seminar is in  de GTST zaal (met een borrel in café de Koning)

• Een middag vol inspirerende presentaties en netwerk momenten

• Netwerken met diverse bezoekers en deelnemers uit de ICT branche

Programma

13:00  Inloop

13:30  Welkom (Dhr van de Wiele – dagvoorzitter, Dhr Backbier – Endemol)

14:00  Modern Workplace (Dhr Schouten – HP, Dhr Nijkrake – Microsoft)

14:35  Security (Dhr Schouten – HP, Dhr Nijkrake – Microsoft)

15:15  Pauze

15:30  Collaboration (Dhr Nijkrake – Microsoft, Dhr van de Wiele – Adobe)

16:00  Applications (Dhr van de Wiele – Adobe, Dhr Nijkrake – Microsoft)

16:30  Closure & Drinks (Dhr van de Wiele, Adobe)

Het seminar

Bedrijven en overheidsinstanties maken overal en steeds meer gebruik van digitale workflows en mobiele werkplekken. Door het juist verbinden van mensen, processen en systemen kunt u workflows transformeren naar een compleet digitale ervaring.  Geautomatiseerde informatiestromen kunnen snel en veilig van het ene proces naar het volgende, waardoor de productiviteit van uw medewerkers stijgt tot wel 30% of meer! 

De volgende stap is dat uw medewerkers hoogwaardig werk in minder tijd leveren door de hulp van de juiste apps en hun mobile device(s). Dit vraagt om een radicaal andere kijk op de totale IT infrastructuur. Is uw organisatie klaar om aan de verhoogde vraag naar beveiliging, compliance, samenwerking en beschikbaarheid te voldoen? U krijgt antwoord over hoe u in deze snelle veranderende werkomgeving kunt blijven presteren en tegelijkertijd deze vraagstukken kunt oplossen.

Sfeer impressie voorjaar 2017

Mobile Trends

De belangrijkste voorspellingen die beslissingen rondom enterprise mobility in de komende 1-3 jaar beïnvloeden zullen worden besproken. Begeleiding zal worden gegeven voor senior IT-managers en leidinggevenden. Dit heeft oa. betrekking op het beheer, de gevolgen van hun mobiele werkplek,  welke prioriteiten in IT-investeringen en implementatiestrategieën kan men waarnemen? (IDC / Gartner)

HP Vision

Zoveel mensen zoveel wensen; Ontdek in deze sessie hoe je vanuit Device as a Service met Multi OS de werkplek kan optimaliseren. De explosie van devices te kunnen managen, controleren, beveiligen vanuit 1 en dezelfde werkplek.

Bart van de Wiele (Dagvoorzitter)

Bart spent the first 15 years of his career as a graphic designer and Adobe Certified Instructor specializing in Adobe’s Creative Cloud design products. He’s a renowned speaker at conferences in Europe, Australia and the United States and has written many articles on Adobe’s print and e-publishing solutions. Bart joined Adobe in 2015 as a Solution Consultant as part of the Southwest European team. In his role he helps align customer business goals with Adobe’s media products by implementing solutions like Creative Cloud for Enterprise, Document Cloud and Adobe Stock. (@bartvdwiele)

Pieter Schouten, Workplace Consultant, HP

Pieter Schouten is als Workplace Consultant commercieel verantwoordelijk voor HP’s zakelijke computing portfolio. Als mede-grondlegger en evangelist van HP’s Workplace of the Future visie is Pieter altijd bezig met de laatste innovaties rondom werkplekoplossingen. Pieter geeft regelmatig persona workshops bij bedrijven om een op maak gemaakt werkplekadvies te geven. Met een achtergrond in backend infrastructuur, mobile app development, mobile hardware, bedrijfswetenschappen en consultancy is hij goed in staat om de optimalisatie van bedrijfsprocessen te koppelen aan technologie.

Coen Nijkrake, Marketing Manager Microsoft 365, Microsoft

Coen Nijkrake, brengt met veel enthousiasme de Moderne Werkplek oplossingen van Microsoft naar de markt. Hij adviseert organisaties bij hun digitale transformatie en laat zien hoe technologie en nieuwste devices hierbij een rol spelen.
Met zijn passie voor technologie en innovatie, wil hij vooral waarde creëren voor klanten en partners. Tijdens het Mobile Matters event zal hij de Microsoft visie op een Moderne Werkplek toelichten en wat dat voor impact heeft op resultaten maar ook op teamwork en het verhogen van creativiteit.

Leon Backbier, Manager ICT bij Endemol Nederland Mediagroep

Leon, geeft met meer dan 30 jaar ervaring een kijkje in de keuken van Endemol Shine. Wat brengt de Modern Workplace, Collaboration, Security, de diverse applicaties nu daadwerkelijk voor hen? Met name de laatste jaren heb ik voor een aantal grote Nederlandse ondernemingen de ICT strategie mede vormgegeven en ingevuld middels ICT infra- en organisatiestructuren. Daarbij is de vertaling naar ICT-oplossingen en een ICT-architectuur altijd cruciaal gebleken. Tijdens het Mobile Matters event zal hij zijn ervaring toelichten en wat dat voor impact heeft op de resultaten en het verhogen van creativiteit.

Registreren